Året 2020

Covid-19 påvirket oss alle i 2020.

Året 2020 preget oss alle med pandemien Covid-19. Dette maleriet ble til da vi stadig hørte nyhetene om overbelastede helsearbeidere . Som tidligere helsearbeider kan jeg godt forestille meg de følelser og det stress helsearbeiderne var gjennom. Det måtte være en stor belastning å se all lidelse og usikkerhet som pasientene rundt dem gikk gjennom, og samtidig ha et enormt arbeidspress.

Figurativt

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

¨Akt1 ¨60x80 cm

Naturen

Mange av mine bilder er inspirert av form og farver fra naturen. Noen er mere figurative enn andre.

Landskapsmaleri fra Jæren med store jorder og bakkete landskap bak.

Abstract

Mine bilder er oftest mer eller mindre ¨abstrakt¨. Jeg tilstreber sjeldent detaljert bildelikhet med ev figurative innslag. Imidlertid har jeg også undertiden laget enkelte bilder som mange uten tvil vil kalle abstrakte bilder.

¨All gjeldende fornuft/All current sense¨45x55 cm

Mix Media

Mix media betyr ganske enkelt at en blander forskjellige materialer og teknikker. Som eksempel har jeg benyttet endel kollage hvor jeg i tillegg til akrylmaling limer inn papir av forskjellige kvalitet. Det kan være avispapir, håndlaget papir fra Nepal som jeg først har brukt in akrylmalingen som ¨trekkpapir¨eller også tegninger jeg selv har tegnet. Jeg har også benyttet forskjellige produkt som gir struktur på mitt lerret av forskjellig karakter.

¨Collage¨ kulltegning, håndlaget papir og akrylmaling

Linotrykk

På hytta i ferien og med utstyret for maling hjemme forsøkte jeg meg på denne teknikk. En kjekk variasjon som har gitt noen mindre bilder innrammet med paspartout.
Jeg har tegnet motivet selv, ført det over på  linoleum, skjært ut motivet og trykket for hånd på tykt papir.