Kunstvandring i Sandnes 2022

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. På denne plassen kan du fortelle din historie og la de besøkende få vite litt mer om deg.

Flyttesjau og nytt atelie.

 


Etter ni måneder med atelie i Sandnes kurs og kunstsenter valgte jeg å flytte mitt atelie hjem. Fordelene av samvær med andre kreative  personer vil jeg savne. Pga av mye reiseaktivitet fikk jeg dessverre ikke utnyttet dette tilfredsstillende og jeg fordeler nå min kunstneriske aktivitet mellom et lite innredet atelie på hytta ved sjøen, et gjesterom i Spania og et lite kontor i leiligheten hjemme i Sandnes. Nå koser jeg meg med malingen uansett hvor jeg oppholder meg😀

Gjesterom omgjort til lite atelie. Terrassen benyttes i finvær😎

Miniatelie

Nytt atelie i Sandnes kurs og kunstsenter fra 1.september 2021.

Min nye arbeidsplass i Sandnes kurs og kunstsenter.

Litt plass til fremvisning av maleriene😀

Også baksiden av skillevegg gir midlertidig mulighet til bildeoppheng

Utendørs utstilling 28 og 29 august 2021

Sandveparken 28 august 2021

Byparken ved Breiavannet Stavanger

Aktivitet i atelieet

Nytt atelie 25 januar 2021

25 januar ble nytt kombinert Atelie og Galleri åpnet i 3 etg i Langgata 59. Dersom du ønsker se nærmere på noen av mine bilder og er i området kan visning avtales. Atelieet er dessuten sporadisk åpent og plakat på gateplan angir dette.

Utstilling 4 Kunstnere ble avlyst pga Coronasituasjonen

Oktober 2020

 

I oktober 2020 åpnet jeg mitt første kombinerte atelie og galleri i et lokale i Sandnes gågate som ville være tilgjengelig for vel 3 mnd før riving/ restaurering. 
Dette var for meg en fin anledning til å gå ut med mine bilder. Jeg hadde inntil da malt hjemme på lite rom og presentert bildene kun i sosiale media.

Bilder fra åpningen:

 

AtelieBarbro i Langgata