Velkommen til min kunstside!

 

Her  finner du mine malerier som stort sett er malt etter 2015. Jeg maler for det meste i akryl og på lerret. Jeg har prøvd ut endel teknikker. Du vil finne malerier med  bruk av forskjellige strukturmedier, papir, collage, og bruk av kull og blekk.

Jeg håper du finner noe som faller i smak og inspirerer.

Jeg setter stor pris på tilbakemelding så kommenter gjerne min hjemmeside.😀 Siden er fortsatt i utforming.

 

Om meg:

Maling har og er fortsatt en viktig hobby for meg. Etter at jeg ble pensjonert i 2014 og fikk mer tid til overs, har kunsten vært svært viktig. Kreativtet  i forskjellige former har alltid vært med meg. Det å skape noe fyller meg med positiv energi og glede. Inspirasjon finner jeg flere steder,  ofte ute i naturen eller i relasjoner mellom mennesker. Jeg bruker mye intuitiv maling hvor jeg starter med farvevalg og forskjellige teknikker og hvor  motivene dukker opp av seg selv.  Med musikk i ørene lokkes ideene frem på lerret!

2020-2021 Galleri:

Høsten 2020 fikk jeg tilgang til et kombinert galleri og atelie i Langat 11 Sandnes, og derved mulighet for å vise frem noen av mine malerier i et lokale sentralt i byens gågate. Dette var et midlertidig lokale men ga meg en veldig fin anledning til å gå ut med det jeg hadde produsert. 
I ni måneder leide jeg atelieplass i  "Sandnes kurs og kunstsenter"  men på grunn av mye reisevirksomhet ble det lite brukt og  jeg maler nå hjemme.  

Visning av bildet skjer nå etter avtale. 

Skulle du være interessert i eventuelt kjøp av bilder, eller lurer på noe annet, så kan du kontakte meg på mail post@ateliebarbro.com eller bruke skjema på min "Kontaktside" som du finner i menyen over. Identifiser bilder du er interessert i med hjelp av "arkiverings nummer" som er angitt ved bildene i parentes.(ark.nr) Står det en S ved denne parentes er maleriet i et fjernlagring og kan ikke leveres straks. Bilder kan pakkes og sendes med post. Porto kommer da i tillegg Koster bildene over kr 2000 tilkommer 5% kunstavgift som jeg betaler inn til staten. (Disse er av staten øremerket til kunstnere)